2.8.2016

Hlasujte za gól mesiaca júl!

Aj v novej sezóne pokračuje tradičná anketa, do ktorej bol nominovaný presný zásah Martina Chriena z domáceho zápasu 1. kola Fortuna ligy s Tatranom Prešov. Dvadsaťročný stredopoliar týmto gólom rozhodol o víťazstve Ruže nad Prešovom 1:0 a zároveň si otvoril svoj strelecký účet v oranžovom drese.

Okrem presného zásahu nášho hráča, ktorý medzičasom rozvlnil aj sieť Žiliny a Trnavy, sú do prvého tohtosezónneho vydania ankety nominované góly, o ktoré sa postarali Kristopher Vida z Dunajskej Stredy, Damián Bariš zo Zlatých Moraviec, Guille Andres Lopez zo Senice a Yusuf Otubanjo zo Žiliny.

Víťaz ankety bude odmenený pred vlastnými fanúšikmi počas domáceho zápasu. Okrem toho bude mať aj jednu milú povinnosť, a to vyžrebovať troch výhercov z radu hlasujúcich divákov, na ktorých čakajú stávkové kredity v kancelárii Fortuna v hodnote 50, 30 a 20€.

Ako hlasovať?

Na stránke http://gol.fortunaliga.sk/ si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí v utorok 9. augusta 2016 o 23:59.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK