9.8.2016

Vyhrajte nový klubový dres v mestských farbách!

V utorok 9. augusta 2016 o 17:00 si naši hráči v pohárovom zápase v Plavnici prvýkrát oblečú nové dresy v mestských farbách, na ktoré sme po ich predstavení zaregistrovali veľa pozitívnych ohlasov. Pri príležitosti premiéry dresov sme pre vás pripravili súťaž o jeden z nich!

Pokiaľ sa chcete zapojiť do súťaže, stačí od dnes do piatku poslať na mail sekretariat@mfkruzomberok.sk svoj tip na výsledok najbližšieho ligového stretnutia so Slovanom Bratislava (hrá sa v sobotu 13. 8. 2016 o 19:00) a meno strelca nášho prvého gólu do siete klubu z hlavného mesta. Pre zaradenie do súťaže treba v maile uviesť aj svoje meno a priezvisko. Pokiaľ budú vaše tipy na výsledok aj strelca správne, postúpite do záverečného žrebovania, v ktorom bude spomedzi úspešne tipujúcich vybraný jeden výherca.

Veríme, že víťaza spoznáme už po sobotnom dueli. Ak by sa tak náhodou nestalo a žiadny zo súťažiacich by neuhádol výsledok a strelca prvého ružomberského gólu, súťaž bude pokračovať v týždni pred domácim zápasom s Michalovcami, ktorý odohráme 27. augusta 2016.

Prajeme úspešné tipovanie!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK