10.8.2016

Pozývame vás na domáci zápas so Slovanom Bratislava

V sobotu 13. augusta 2016 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 5. kola Fortuna ligy so Slovanom Bratislava.

Po víťazstve v Myjave a úspešnom pohárovom vystúpení v Plavnici, čaká na Ružu ďalší ligový súboj, keď na svojom štadióne privíta priebežne druhý Slovan Bratislava, od ktorého ju delia len dva body. V doterajších stretnutiach sa mužstvo spod Čebraťa prezentovalo ofenzívnym futbalom a v nastolenom trende chce pokračovať aj ďalej. Veríme, že aj v tomto stretnutí sa budú môcť spoľahnúť na vašu podporu z tribún.

• Už od utorka prebieha predpredaj vstupeniek na sobotné stretnutie. Viac informácií o predpredaji nájdete TU!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E, F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

Ďalším dielom pokračuje súťaž Nájdi sa na štadióne“! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

Do Ružomberka zavíta nový projekt s názvom „15-tisícová strela“, ktorá počas tejto sezóny postupne navštívi štadióny všetkých klubov Fortuna ligy. Počas polčasovej prestávky budú do hľadiska vhodené tri loptičky a každý kto ich chytí bude mať päť pokusov a tridsať sekúnd na to, aby z hranice šestnástky trafil kôš umiestnený v bráne tak, aby v ňom lopta zostala. Komu sa to podarí, vyhráva 15 000€ od stávkovej spoločnosti Fortuna!

• Fanúšikovia zároveň môžu do piatku posielať svoje tipy na výsledok zápasu so Slovanom a strelca prvého ružomberského gólu, čím sa zapoja do súťaže o nový dres MFK Ružomberok. Viac TU!

• Aj v tomto domácom stretnutí budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 17:00. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Nakoľko pôjde o zápas s osobitným režimom, na jednotlivých vstupoch na štadión budú prítomní príslušníci mestskej polície a taktiež bude zvýšený počet členov súkromnej bezpečnostnej služby.

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK