12.8.2016

O titul Hráč mesiaca júl sa uchádza aj Martin Chrien

Anketa Hráč mesiaca Fortuna ligy pokračuje aj v novej sezóne a v jej prvom tohtosezónnom vydaní má zastúpenie aj náš klub.

Medzi jedenástimi nominovanými futbalistami sa nachádza ružomberský stredopoliar Martin Chrien, ktorý zaznamenal v prvom mesiaci strávenom pod Čebraťom tri góly a so svojím úvodným presným zásahom do prešovskej siete bol nominovaný aj do ankety Gól mesiaca júl, kde obsadil tretie miesto. V ankete Hráč mesiaca júl, rovnako ako Ibrahim Rabiu z Trenčína, dopĺňa vďaka divokej karte Milana Lešického deviatich futbalistov určených podľa oficiálnych štatistík Instat.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na internetovej stránke http://www.pluska.sk/hracmesiaca2016/. Hlasovanie fanúšikov sa končí v piatok 19. augusta 2016 o 23:59. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov (Ladislav Molnár, Vladimír Kinder, Samuel Slovák, Róbert Semeník, Ivan Kozák, Štefan Tarkovič, redakcia Plus 1 deň) má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty bude vyhlásený Hráč mesiaca.

Hlasovať sa rozhodne oplatí! Okrem toho, že fanúšikovia majú možnosť zasiahnuť do výberu oceneného hráča, budú taktiež zaradení do súťaže o tri ceny – originálny dres vybraného futbalistu Fortuna ligy s jeho autogramom, stávkový kredit od Fortuny vo výške 100€ a dve vstupenky na zápas Fortuna ligy podľa vlastného výberu.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Pavel Kováč (FC ViOn Zlaté Moravce), Ernest Mabouka (MŠK Žilina), Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava), Vasileios Pliatsikas (ŠK Slovan Bratislava), Filip Hlohovský (MŠK Žilina), Nikolas Špalek (MŠK Žilina), Mitchell Schet (ŠK Slovan Bratislava), Ibrahim Rabiu (AS Trenčín), MARTIN CHRIEN (MFK RUŽOMBEROK), Yusuf Otubanjo (MŠK Žilina), Adam Zreľák (ŠK Slovan Bratislava)

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK