20.8.2016

Preview: „O motiváciu máme postarané“

V nedeľu 21. augusta 2016 o 19:00, odohrá Ružomberok zápas 6. kola Fortuna ligy s domácim Trenčínom. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

V uplynulom kole Ruža doma privítala Slovan Bratislava a mužstvo z hlavného mesta zdolala 3:2. Po víťazstve sa s 10 bodmi v tabuľke posunula na tretiu priečku so stratou jedného bodu na 2. Podbrezovú a s jednobodovým náskokom pred 4. Senicou a 5. Slovanom. Zápas so Slovanom sa samozrejme hodnotí ľahšie a nálada je pozitívnejšia, ale v tomto momente to je už história. Musíme sa koncentrovať na ten najbližší zápas, ktorý je v danom momente najťažší a ním je súboj v Trenčíne,“ povedal šéf ružomberského realizačného tímu.

Na Liptákov čaká súboj v Trenčíne s tamojším tímom, ktorý v minulom ročníku obhájil double. Pod hradom Matúša Čáka však nastali v A mužstve viaceré zmeny, čo sa spolu s účinkovaním v pohárovej Európe premietlo aj do ligovej tabuľky. AS má na svojom konte 6 bodov a patrí mu priebežné ôsme miesto so stratou jedného bodu na 7. Myjavu a s jednobodovým náskokom pred 9. Michalovcami. Trenčanom sa vo štvrtok nevydaril prvý zápas play off, v ktorom podľahli Rapidu Viedeň 0:4 a v nedeľu si budú chcieť napraviť chuť. Už to, že dva roky po sebe získali double a v súčasnosti patria k slovenskej klubovej špičke je fakt a o motiváciu máme postarané. Neriešime to, v akom stave je Trenčín, ale to, aby sme sa na zápas pripravili tak, aby sme v zápase fungovali tak, ako chceme,“ vyjadril sa na adresu súpera lodivod tímu z centra dolného Liptova.

Čo bude platiť na najbližšieho súpera? Stopercentná koncentrácia, zodpovednosť, kvalita a sústredenosť počas celého zápasu,“ prezradil recept na úspech Norbert Hrnčár, ktorému bude v nedeľu chýbať Tomáš Gerát. Počas týždňa mali zdravotné problémy Marek Sapara a Peter Maslo, ich štart je preto otázny.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK