30.8.2016

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa si v druhom kole svojich súťaží úspešne počínali starší dorastenci, a aj všetky žiacke výbery. Premiérový ligový zápas odohral ženský tím MFK Ružomberok - Ľubochňa a mladší dorastenci popri kondičnej záťaži obdivovali krásy slovenskej prírody.

Ligové zápasy

I. liga starší dorast (U19)

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 3:1 (2:0)
Góly RK:
Madleňák, J. Kudlička (z 11m), A. Omasta

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Náročný žreb súťaže nám prisúdil v druhom kole kvalitné mužstvo Žiliny. Mužstvo však predviedlo vyspelý, taktický herný výkon počas celého stretnutia. V útočnej fáze efektívne zužitkovalo prostredníctvom Madleňáka, Kudličku a Omastu svoje príležitosti na skórovanie. Aj preto sme zaslúžene prevýšili hostí celkovým skóre 3:1!“

Fotogalériu nájdete TU!

I. liga starší žiaci – stred (U15)

MFK Lokomotíva Zvolen – MFK Ružomberok 1:6 (1:5)
Góly RK: Veselovský 3, Matoš 2, S. Maslo

Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U15): ,,V prvom polčase sme sa dokázali strelecky presadzovať, aj keď to nebol náš ideálny výkon. Viazla nám prípravná fáza hry, kde sme množstvom nepresných prihrávok nedokázali prekvapiť obranu súpera. Presadzovali sme sa hlavou po individuálnych akciách Dominika Veselovského, Tomáša Kubíka a Adama Matoša, kde sme strelili pekné góly. V druhom polčase sme nehrali až tak dobre. Prispôsobili sme sa súperovi, čo bolo spôsobené slabším pohybom a ,,ponukovou činnosťou". Naša hra už nespĺňala prísnejšie kritériá. Do ďalších zápasov musíme ísť s väčším odhodlaním a rýchlejšie pracovať s loptou."

I. liga starší žiaci – stred (U14)

MFK Lokomotíva Zvolen – MFK Ružomberok 0:9 (0:6)
Góly: Bradiak 3, Olos, Tutura, Dunčko, Vrábeľ, Diviš, Červeň

I. liga mladší žiaci – stred (U13)

MFK Ružomberok – MFK Lokomotíva Zvolen 22:0 (12:0)
Góly: Matej 7, Figa 4, Jokel 2, L. Čajnák 2, Hazucha, Butkaj, Fula, Klimpl, Nemček, Kulich, Fornál

I. liga mladší žiaci – stred (U12)

MFK Ružomberok – MFK Lokomotíva Zvolen 36:4 (21:3)
Góly RK: Renko 10, Jarina 4, M. Bartoš 3, Uram 3, Kačmarik 3, D. Omasta 3, Slosarčík 2, Žáčok 2, Bendík 2, Jurčo 2, Orgoník, Ďuratný

II. liga ženy

MŠK Považská Bystrica – MFK Ružomberok – Ľubochňa 3:2 (3:0)
Góly RK:
Iváková, Planietová

Mladší dorastenci navštívili Štrbské a Popradské pleso

Keďže zápasy kategórí U16 a U17 boli preložené, ,,sedemnástka" si spestrila tréning túrou vo Vysokých Tatrách. „Vo štvrtok 25. augusta naši 17-roční dorastenci absolvovali v rámci tréningového procesu túru na Štrbské a Popradské pleso. Zvolili sme netradičnejšiu formu na rozvoj vytrvalosti vo vysokohorskom prostredí, ktorá mala zoceliť súdržnosť družstva, keďže máme pred sebou voľný víkend. Odozva chlapcov bola pozitívna a určite si podobný výlet zopakujeme aj v prechodnom období po skončení súťaže,“ povedal tréner výberu U17, Peter Penov.

Fotogalériu nájdete TU!

Foto: Peter Graf

ZDIEĽAJ ČLÁNOK