5.9.2016

Hlasujte za gól mesiaca august!

Tradičná anketa pokračuje svojím augustovým vydaním a aj teraz v nej máme zastúpenie. Medzi nominovanými gólmi sa nachádza presný zásah, ktorým Martin Nagy zvýšil náskok Ružomberka v stretnutí s Michalovcami na rozdiel troch gólov a zo zápisu do streleckej listiny sa tešil rovno pod sektorom G, kde sídli fanklub Concordia 1906!

Peknej strele spoza šestnástky priamo k žrdi konkurujú ďalšie štyri ukážkové zásahy. Dva z nich nás však nepotešili, pretože skončili v našej bráne. Medzi nominovanými gólmi nechýba ďalekonosná strela, ktorú poslal do horného rohu Macíkovej svätyne Joeri De Kamps zo Slovana Bratislava a sólo cez takmer celý trávnik Alika Balu z Trenčína. Okrem nich sú nominované góly Miroslava Viazanka z Podbrezovej a Dávida Leška z Prešova.

Víťaz ankety bude odmenený pred vlastnými fanúšikmi počas domáceho zápasu. Okrem toho bude mať aj jednu milú povinnosť, a to vyžrebovať troch výhercov z radu hlasujúcich divákov, na ktorých čakajú stávkové kredity v kancelárii Fortuna v hodnote 50, 30 a 20€.

Ako hlasovať?

Na stránke http://gol.fortunaliga.sk/ si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí v pondelok 12. septembra 2016 o 23:59.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK