5.9.2016

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa sa tešili z víťazstiev tímy U17, U15, U13 a U12, výber U11 remizoval v Kormanovom pohári a rovnako sa body delili aj v zápase kategórie U14. Bez bodov schádzali z trávnika dorastenci U19 a U16. Špecifický týždeň zažili ženy, ktoré najskôr v pohárovom súboji podľahli Topoľčanom, no v lige im vrátili požičané a tešili sa z prvého ligového víťazstva.

Ligové zápasy

I. liga starší dorast (U19)

ŠK Slovan Bratislava – MFK Ružomberok 2:0 (0:0)

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Duel v Bratislave nám nevyšiel výsledkovo ani herne. Keďže ani domáci neukázali veľa futbalovej krásy, o výsledku rozhodla efektivita Slovana. My sme svoje príležitosti nepremenili, súper áno. Zastihol nás slabší deň, už myslíme na Podbrezovú!"

I. liga mladší dorast (U17)

MFK Ružomberok – AS Trenčín 1:0 (0:0)
Gól: Filek

Peter Penov (tréner MFK Ružomberok U17): ,,Proti veľmi dobre technicky vybavenému súperovi z Trenčína sme odohrali náročný zápas, v ktorom nás túžba po víťazstve hnala až do posledných minút. Ďakujem chlapcom za vynikajúci výkon."

I. liga mladší dorast (U16)

MFK Ružomberok – AS Trenčín 1:4 (0:2)
Gól RK: T. Bobček

Peter Tomko (tréner MFK Ružomberok U16): ,,Mali sme smelé očakávania, no súper mal vysokú kvalitu. Často sme boli nervózni a iba sme čakali čo urobí súper. Je povzbudivé, že aj napriek výsledku sme si taktiež dokázali vypracovať situácie, z ktorých sme mohli skórovať. Vidíme to ale reálne. Máme pred sebou veľa práce, aby sme boli úspešnejší aj v takýchto zápasoch."

I. liga starší žiaci – stred (U15)

MFK Ružomberok – FK Dukla Banská Bystrica 2:1 (1:0)
Góly RK: Matoš, Kubík

Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U15): ,,Ťažko vybojované víťazstvo. Chlapcov musím pochváliť za vôľu a bojovnosť, ale hra sa nám nevydarila podľa našich predstáv. Chýbala nám istota na lopte a moment prekvapenia na dobre brániaceho súpera. Celý zápas sme mali územnú prevahu a množstvo príležitostí, ktoré sme trestuhodne nepremenili. Bojovali sme do konca zápasu, kde sme napokon strhli víťazstvo na našu stranu."

Fotogalériu nájdete TU!

I. liga starší žiaci – stred (U14)

MFK Ružomberok – FK Dukla Banská Bystrica 1:1 (0:1)
Gól RK: Rakyta

Fotogalériu nájdete TU!

I. liga mladší žiaci – stred (U13)

Akadémia Juventus Žilina – MFK Ružomberok 1:18 (0:10)
Góly RK: Matej 4, Figa 3, Jokel 2, Hrivňák 2, L. Čajnák 2, Šotter, Klimpl, Butkaj, Kulich, Fornál

I. liga mladší žiaci – stred (U12)

Akadémia Juventus Žilina – MFK Ružomberok 0:32 (0:15)
Góly: Renko 5, Lacko 4, Uram 3, D. Omasta 3, Jarina 3, M. Bartoš 2, Orgoník 2, Jurčo 2, Zubaj 2, Slosarčík 2, Remenár, Makónyi, Bendík, Kačmarik

Kormanov pohár (U11)

MFK Ružomberok – TJ Družstevník Liptovská Štiavnica 4:4 (1:2)
Góly RK: Dobšinský, Božek, Žáčok, Čieško

Peter Kiša a Róbert Hazucha (tréneri MFK Ružomberok U11): ,,Sme veľmi potešení hrou v určitých fázach zápasu. Na ihrisku sme dominovali, no fyzický fond bol na strane súpera. Chlapcov musíme pochváliť, že sa nevzdali ani za stavu 1:4 a dokázali vyrovnať."

Slovenský pohár ženy

MFK Ružomberok – Ľubochňa – MFK Topvar Topoľčany 0:4 (0:2)

II. liga ženy

MFK Ružomberok - Ľubochňa - MFK Topvar Topoľčany 3:0 (2:0)
Góly: Droppová, Vigodová, Bradiaková

Kategória U10 sa predstavila na turnaji v Trnave

Prípravka U10 sa zúčastnila na medzinárodnom turnaji v Trnave, kde odohrala desať stretnutí a obsadila konečnú dvanástu priečku.

Zápasy našej U10:

MFK Ružomberok – Příbram 2:1
Góly RK:
Haluška (P. Makovický), Tittel (Haluška)

MFK Ružomberok – Horná Nitra 2:3
Góly RK:
Haluška 2 (P. Makovický)

MFK Ružomberok – 1. FC Tatran Prešov 1:2
Gól RK:
Haluška (Furdek)

MFK Ružomberok – FŠ Royaldom 2:0
Góly:
Tittel (Haluška), Tittel (Latiak)

MFK Ružomberok – FC Spartak Trnava 2:2
Góly RK:
Rajnoha (Tittel), Tittel (Rajnoha)

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 0:5

MFK Ružomberok – Bohemians Praha 3:5
Góly RK:
Tittel (Haluška), Haluška (Sloboda), Latiak (Tittel)

Zápasy našej U10 o umiestnenie:

MFK Ružomberok – Spartak Myjava 5:0
Góly:
Haluška 3 (Latiak), Tittel (Rajnoha), Rajnoha

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 1:3

Gól RK: Tittel (Haluška)

MFK Ružomberok – FC DAC 1904 Dunajská Streda 3:3

Góly RK: Haluška (Sloboda), Rajnoha (Tittel), Jacko

Konečné 12. miesto

MFK Ružomberok U10: T. Makovický, Rusnák, Latiak, Sloboda, Haluška, Tittel, Rajnoha, Kohút, Furdek, P. Makovický, Jacko, Piták

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U10): „V sobotu sme sa zúčastnili výborne obsadeného turnaja v Trnave, kde sme odohrali desať zápasov. Obsadili sme konečné dvanáste miesto, ktoré je pre mňa sklamaním. Niektorí chlapci zahrali pod moje očakávanie, ale to sa v tejto vekovej kategórii stáva. Najhoršie zápasy sme odohrali proti MŠK Žilina, kde sme hrali úplne odovzdane a totálne vybuchli. Najlepší zápas sme napriek prehre odohrali proti Bohemians Praha. Som rád, že sme mohli odohrať tieto kvalitné zápasy, lebo iba tak sa môžeme posunúť ďalej. Turnaj nám ukázal, kde nás najviac tlačí topánka, čiže na to sa zameriame v tréningovom procese. Chcel by som pochváliť Martina Halušku, ktorý bol naším lídrom na turnaji.“

U8 štartuje novú sezónu

Najmladšia prípravka U8 absolvuje v utorok 6. septembra o 16:30 na ZŠ 4 (Zarevúca) svoj prvý tréning. Do mužstva môžete prihlásiť aj vaše dieťa. Viac informácií nájdete TU!

Foto: Peter Graf

ZDIEĽAJ ČLÁNOK