9.9.2016

O titul Hráč mesiaca august sa uchádza aj Jakub Mareš

V prvom tohtosezónnom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy triumfoval náš hráč Martin Chrien. Ružomberok má zastúpenie aj v augustovom vydaní.

Medzi jedenástimi nominovanými futbalistami sa nachádza ružomberský útočník Jakub Mareš, ktorý v auguste zaznamenal štyri z piatich ligových gólov od príchodu do Ružomberka. Presnými zásahmi sa podieľal na víťazstvách so Slovanom Bratislava a Michalovcami a do streleckej listiny sa zapísal aj pri prehre v Trenčíne. 

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na internetovej stránke http://www.pluska.sk/hracmesiaca2016/ do štvrtka 15. septembra 2016 do 23:59. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov (Ladislav Molnár, Vladimír Kinder, Samuel Slovák, Róbert Semeník, Ivan Kozák, Štefan Tarkovič, redakcia Plus 1 deň) má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty bude vyhlásený Hráč mesiaca. 

Hlasovať sa rozhodne oplatí! Okrem toho, že fanúšikovia majú možnosť zasiahnuť do výberu oceneného hráča, budú taktiež zaradení do súťaže o tri ceny - originálny dres vybraného futbalistu Fortuna ligy s jeho autogramom, stávkový kredit od Fortuny vo výške 100€ a dve vstupenky na zápas Fortuna ligy podľa vlastného výberu. 

O vaše hlasy sa uchádzajú: 

Miloš Volešák (MŠK Žilina), Róbert Mazáň (MŠK Žilina), Boris Godál (FC Spartak Trnava), Denis Vavro (MŠK Žilina), Filip Hlohovský (MŠK Žilina), Nikolas Špalek (MŠK Žilina), Seydouba Soumah (ŠK Slovan Bratislava), Samuel Kalu (AS Trenčín), JAKUB MAREŠ (MFK RUŽOMBEROK), Yusuf Otubanjo (MŠK Žilina), Robert Tambe (FC Spartak Trnava)

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK