28.10.2016

Preview: Ružomberok nastúpi na trávniku tabuľkového suseda

V sobotu 29. októbra 2016 o 17:00, odohrá Ružomberok na pôde domáceho Spartaka Trnava zápas 14. kola Fortuna ligy. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

V uplynulom kole Ruža doma privítala Žilinu. V krajskom derby boli úspešnejší hostia spod Dubňa a Liptáci prehrali 0:2. Mužstvo z centra dolného Liptova v posledných štyroch kolách najvyššej súťaže nepoznalo chuť víťazstva. S osemnástimi bodmi kleslo v ligovej tabuľke na šiestu priečku, pričom má rovnaký bodový zisk ako 7. Michalovce a na svojho najbližšieho súpera 5. Spartak Trnava stráca dva body. Po zápase nie sme spokojní. Nezískali sme v ňom body. V tomto týždni sme sa už museli koncentrovať na to, čo nás čaká najbližšie a to je zajtrajší zápas s Trnavou,“ spomenul si na uplynulé meranie síl svojich zverencov lodivod tímu spod Čebraťa.

Ružomberčanov čaká v sobotu cesta do Trnavy, kde si zmerajú sily s tabuľkovým susedom, Spartakom Trnava, ktorý má o dva body viac a patrí mu piata priečka so stratou troch bodov na 4. Myjavu a 3. Slovan Bratislava. S akým cieľom odchádzajú Liptáci do Malého Ríma? „Aby sme neprišli na prázdno, takže aby sme v tom zápase boli úspešní,“ povedal Norbert Hrnčár.

Pre dlhodobé zdravotné problémy nebudú môcť do stretnutia zasiahnuť Andrej Lovás a Tomáš Gerát. Hlavnému trénerovi nebude k dispozícii ani kapitán Marek Sapara, ktorý musel v súboji so Žilinou vynútene striedať.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK