6.11.2016

Erik Daniel: „Jeden bod je pre nás málo“

V 15. kole Fortuna ligy privítal Ružomberok na svojom štadióne Myjavu a súboj tabuľkových susedov sa skončil bezgólovou remízou. Po stretnutí predstúpil pred novinárov ružomberský stredopoliar Erik Daniel.

Viac šancí si vypracovali domáci futbalisti. Už v prvej minúte Matúš Hruška vyrazil strelu Erika Daniela. Brankár hostí si v úvodnom dejstve postupne poradil aj s ďalekonosným pokusom Kristiána Kolčáka, dvomi strelami Jakuba Mareša a tvrdú ranu Michala Faška zastavilo brvno. „Zápas sa hodnotí veľmi ťažko, mali sme šance. Ja som mal šancu hneď na začiatku, ale nedal som. Myjava hrozila jedine z brejkov. Chceli sme tri body a jeden bod je pre nás málo,“ povedal futbalista obliekajúci dres s číslom dvadsaťštyri.

Aj v druhom polčase mali viac z hry Ružomberčania, lenže súper pozorne bránil a v 51. minúte po protiútoku Kukoľa tesne minul domácu svätyňu Kolár. Potom znova prišli na rad domáce príležitosti. Jakub Mareš však na dvakrát neprekonal myjavského gólmana, Tomáš Ďubek poslal dva strelecké pokusy tesne nad a víťazný gól nepriniesli ani hlavičky Kolčáka a Lačného. V druhom polčase sa Myjava ešte viac zatiahla do defenzívy, ťažko sa tam dostávalo. Napriek tomu sme si vytvorili niekoľko šancí, ale nepremenili sme ich,“ skonštatoval Erik Daniel.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK