6.12.2016

Súťaž o dres v mestských farbách pokračuje!

Do prebiehajúceho ročníka sme vstúpili s novými sadami dresov. Okrem už tradičných oranžových si hráči aj fanúšikovia rýchlo obľúbili aj druhú sadu v mestských farbách. Súťaž o jeden z nových dresov pokračuje aj naďalej!

O dres v mestských farbách súťažili fanúšikovia už pred zápasmi so Slovanom Bratislava, Michalovcami, Zlatými Moravcami, Dunajskou Stredou, Žilinou, Myjavou a Trenčínom. V poslednom zápase niektorí súťažiaci uhádli strelca nášho prvého gólu, no žiadny z fanúšikov netrafil výsledok. Správna odpoveď v súboji s Trenčínom bola Martin Chrien a 3:3. Na víťaza stále čakáme a súťaž pokračuje aj počas tohto týždňa!

Pokiaľ sa chcete zapojiť do súťaže, stačí od dnes do piatku poslať na mail futbalruza@gmail.com svoj tip na výsledok najbližšieho domáceho ligového stretnutia s tímom FK Senica (hrá sa v sobotu 10. 12. 2016 o 17:00) a meno strelca nášho prvého gólu do súperovej siete. Pre zaradenie do súťaže treba v maile uviesť aj svoje meno a priezvisko. Pokiaľ budú vaše tipy na výsledok aj strelca správne, postúpite do záverečného žrebovania, v ktorom bude spomedzi úspešne tipujúcich vybraný jeden výherca.

Prajeme úspešné tipovanie!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK