9.12.2016

Preview: S jeseňou sa chceme rozlúčiť víťazstvom

V sobotu 10. decembra 2016 o 17:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 19. kola Fortuna ligy so Senicou. Pred posledným jesenným stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Minulý víkend Ruža cestovala do Michaloviec, kde sa napokon kvôli nespôsobilému terénu nehralo. Liptáci tak naďalej majú na svojom konte 23 bodov a nachádzajú sa na šiestej priečke. O bod menej majú práve 7. Michalovce a na 5. Myjavu stráca tím spod Čebraťa dva body, no oproti Kopaničiarom má k dobru spomínané stretnutie. Musíme to akceptovať. Proste stalo sa, bolo to tak. Niektoré veci sa dajú ovplyvniť, niektoré nie. Samozrejme na tom teréne sa nedalo hrať, takže nájdeme náhradný termín. V tomto momente je ale dôležitejšie to, aby sme sa sústredili na sobotu a na posledný majstrovský zápas,“ priblížil situáciu lodivod mužstva z centra dolného Liptova.

V sobotu čaká na náš seniorský tím posledný jesenný duel, v ktorom doma privíta Senicu. Celok zo Záhoria doteraz získal 14 bodov a nachádza sa na predposlednom jedenástom mieste, pričom na 10. Zlaté Moravce stráca jeden bod a rovnako jeden bod ho delí aj od 12. Prešova. V zatiaľ jedinom doterajšom tohtosezónnom vzájomnom zápase Ružomberčania remizovali v Senici 1:1 a Záhoráci čakajú na plný bodový zisk už od polovice augusta. To je samozrejme štatistický fakt, ale my sa musíme zamerať na svoj výkon a nastaviť sa tak, aby bol posledný jesenný zápas víťazný a získali sme tri body,“ povedal Norbert Hrnčár.

Do posledného jesenného súboja nebudú môcť zasiahnuť stredopoliari Marek Sapara a Tomáš Gerát.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK