15.12.2016

Hlasujte za gól mesiaca november!

Do posledného jesenného vydania tradičnej ankety boli zaradené najkrajšie presné zásahy z novembrových a aj decembrových kôl. Náš klub zastupuje gól Jakuba Mareša do senickej siete, keď si poradil so štyrmi brániacimi hráčmi a následnou strelou otvoril skóre stretnutia.

Presnému zásahu českého útočníka v službách klubu z centra dolného Liptova konkurujú góly, o ktoré sa postarali Denis Vavro zo Žiliny, Marko Živković z Dunajskej Stredy, Mateus Oliveira zo Zlatých Moraviec a nechýba ani sólo Milana Kvoceru z Trenčína zakončené strelou do ružomberskej svätyne.

Víťaz ankety bude odmenený pred vlastnými fanúšikmi počas domáceho zápasu. Okrem toho bude mať aj jednu milú povinnosť, a to vyžrebovať troch výhercov z radu hlasujúcich divákov, na ktorých čakajú stávkové kredity v kancelárii Fortuna v hodnote 50, 30 a 20€.

Ako hlasovať?

Na stránke http://gol.fortunaliga.sk/ si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí vo štvrtok 22. decembra 2016 o 23:59.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK