23.12.2016

Norbert Hrnčár holduje športu aj na Vianoce

Pred Vianocami sme nemohli obísť ani hlavného trénera nášho A mužstva Norberta Hrnčára, ktorého sme pravidelne spovedali počas celej jesene.

Lodivod tímu spod Čebraťa bude počas Vianoc doma. Medzi sviatkami pôjdeme lyžovať. Máme to už tak zaužívané. Cez Vianoce sme doma a obdobie medzi sviatkami využijeme na lyžovačku s rodinou,“ predostrel svoj plán Norbert Hrnčár.

Aké tradície dodržiava ružomberský tréner? Také myslím normálne, štandardné, ako zrejme aj v iných rodinách na Slovensku. Skôr to vnímam tak, že sme počas celého roka málo spolu, takže Vianoce využijem na to, aby sme ako rodina boli spolu,“ prezradil šéf ružomberského realizačného tímu.

Počas Vianoc sa na televíznej obrazovke chronicky opakujú tie isté filmy a rozprávky. Svoj obľúbený aj keď možno trošku netradičný program má aj tréner. Môj najobľúbenejší vianočný program je anglická liga a tomu sa musí prispôsobiť celá rodina. Určite nevynechám ani jeden zápas, veľmi rád si to pozriem. To obdobie je veľmi krátke, rýchlo prebehne a hneď je tu nový rok,“ s úsmevom povedal kormidelník tímu z centra dolného Liptova.

Norbert Hrnčár bude oslavovať Silvester na chate svojho asistenta Richarda Högera. Čo praje do nového roka fanúšikom? Myslím, že zdravie je najdôležitejšie a od neho sa odvíja ostatná pohoda, to je najpodstatnejšie,“ zaželal tréner ružomberským priaznivcom.

K prianiam sa pridávame aj my a prajeme vám veselé Vianoce a šťastný nový rok!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK