19.1.2017

Zostrihy zo súbojov s pražskými „S“ môžete sledovať v reálnom čase

V poslednom priateľskom zápase proti MŠK Fomat Martin sme pre vás testovali novinku vo forme spolupráce so športovou TV SportVideos365. Vďaka tejto spolupráci budete mať možnosť sledovať LIVE zostrihy zo zápasov proti Sparte Praha a Slávii Praha. Zaujímavé momenty si môžete prehrať v spomalenom zábere a taktiež máte možnosť analýzy vďaka elektronickej ceruzke.

SportVideos365 si vďaka svojej inovatívnej technológií a proklientskému prístupu získala priazeň mnohých športových líg a klubov po celom svete. SV365 vysiela v Nemecku, Švajčiarsku, Rakúsku, Španielsku, Taliansku, Kanade a v roku 2016 vstúpila aj na Slovensko a Česko. MFK Ružomberok sa radí medzi prvé kluby Fortuna ligy, ktoré začali využívať túto technológiu na území Slovenskej republiky.

Je úžasné, že SV365 sprístupnila svoju technológiu úplne zdarma pre športové kluby. Všetci, čo poznajú športové prostredie na Slovensku, vedia že financií v športe je málo. Športové kluby ktoré nemajú financie na rozhadzovanie, majú teraz jedinečnú príležitosť zviditeľnenia a zatraktívnenia sa voči fanúšikom a sponzorom.

Prípravný zápas so Spartou Praha sa uskutoční v utorok 24. januára o 13:00 a stretnutie so Slaviou Praha vo štvrtok 26. januára o 14:30. Oba zápasy môžete sledovať tu: http://sk.sportvideos365.com/mfkruzomberok

V prípade ak máte záujem o spoluprácu so SportVideos365 vám poskytujeme kontakt: matus@sportvideos365.com.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK