6.2.2017

Príprava: Máme za sebou súboje s českými tímami

Po štyroch zápasoch v Česku sme znova vyspovedali hlavného trénera nášho A mužstva, Norberta Hrnčára.

V dňoch od 21. do 26. januára odohrali Liptáci tri stretnutia na sústredení v Česku. V nich remizovali s Karvinou 0:0 a prehrali so Spartou 0:5 a so Slaviou 1:6. Výsledky so Spartou a Slaviou boli nepríjemné, ale verím, že do budúcna pre nás veľmi poučné,“ povedal tréner.

Ružomberčania odchádzali na týždenné sústredenie s päticou skúšaných hráčov. Už po súboji s Karvinou sa klub dohodol na prestupe s Daliborom Takáčom a na skúške naďalej zostáva Martin Kubena. Dalibor Takáč je naším hráčom a Martina Kubenu si vyhodnotíme,“ ozrejmil Norbert Hrnčár a pokračoval situáciou ohľadom ďalších troch skúšaných futbalistov Michala Grohoľa, Aliaksandra Aniukevicha a Dionatana Teixeiru, ktorí už nie sú pri tíme: „S týmito hráčmi zatiaľ nebudeme spolupracovať,“ uzavrel tréner.

Tím spod Čebraťa v sobotu znova vycestoval k našim západným susedom a zmeral si sily s domácou Sigmou Olomouc. Zápas sa napriek viacerým šanciam skončil bezgólovou remízou. Súpera sme nepustili do nejakých šancí, v defenzíve sme fungovali kompaktne. Hlavne v druhom polčase to bolo smerom dopredu z našej strany v poriadku. Vypracovali sme si veľmi dobré príležitosti, škoda, že sme nestrelili gól. Po tých pražských zápasoch sa už mužstvo dalo dokopy a verím, že to bude len a len lepšie,“ zhodnotil Norbert Hrnčár.

Pred začiatkom Fortuna ligy čaká na hráčov ešte generálka s Nitrou, ktorú odohráme v sobotu 11. februára 2017 o 12:00 na umelom trávniku v areáli ružomberského štadióna.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK