20.2.2017

Vyhlásenie Športovca mesta 2016 aj s naším zastúpením

V pondelok 20. februára 2017 sa uskutočnilo vyhlasovanie Športovca mesta Ružomberok za rok 2016. Medzi ocenenými boli aj dvaja jednotlivci z nášho klubu a kolektív staršieho dorastu U19. Hosťom programu bol športový a marketingový riaditeľ klubu Dušan Tittel.

Medzi top päť dospelými športovcami, kde triumfovala basketbalistka Eva Kmeťová sa umiestnil na tretej priečke stabilný člen zadných radov Ján Maslo.

Zastúpenie sme mali aj v päťke najlepších mládežníkov, kde sa umiestnil na štvrtej pozícii hráč nášho mladšieho dorastu U17, ktorý okrem mládežníckej reprezentácie získava skúsenosti aj pri ružomberskom A mužstve, stredopoliar Matúš Kmeť.

Medzi kolektívmi sa na tretej priečke umiestnil starší dorast U19 (na foto). Najstarší dorastenecký výber nášho klubu má za sebou výborný rok. Najskôr sa po spanilej jazde druhou najvyššou súťažou a úspešnej baráži s Popradom prebojoval nazad medzi elitu, tam následne pokračoval v nastolenom trende a takmer sa stal jesenným majstrom. Tím vedený trénerom Vladimírom Helbichom a asistentom Tomášom Bartkom, v ktorom pôsobia viacerí mládežnícki reprezentanti, zimuje na druhej priečke so stratou jediného bodu na prvú Nitru.

Všetkým oceneným športovcom gratulujeme a ďakujeme za reprezentáciu nášho mesta!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK