22.2.2017

Pozývame vás na domáci zápas s Podbrezovou

V nedeľu 26. februára 2017 o 15:20, odohrá Ružomberok domáci zápas 21. kola Fortuna ligy s Podbrezovou.

Po tom, čo sme v Zlatých Moravciach siahali na tri body, potrebujeme v prvom domácom jarnom vystúpení naplno bodovať. Veríme, že aj tentokrát sa môžeme tešiť na vašu tradične výbornú podporu z hľadiska!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E, F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

Do Ružomberka tretíkrát v sezóne zavíta projekt s názvom „15-tisícová strela“. Pravidlá súťaže nájdete TU!

• Aj v tomto domácom stretnutí budú mať ružomberskí priaznivci možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 13:20. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK