27.2.2017

Miloš Lačný: „Chcel som, aby to skončilo pre nás pozitívnejšie“

Po domácej bezgólovej remíze s Podbrezovou, predstúpil pred novinárov ružomberský útočník Miloš Lačný.

Tak, ako pred týždňom v Zlatých Moravciach, aj teraz sa body delili. „Chcel som, aby to skončilo pre nás pozitívnejšie, aby tri body zostali doma, ale videli ste sami, že to bol veľmi ťažký zápas a terén tiež nebol nejaký extra prispôsobivý. Mohli ste všetci vidieť, že to bolo viac bojovnejšie, ako kvalitnejšie. Z toho hľadiska je možno remíza spravodlivá, ale myslím si, že sme mali na viac,“ zhodnotil stretnutie útočník mužstva z centra dolného Liptova.

Ako načrtol Miloš Lačný, domáca jarná premiéra nepriniesla veľké množstvo šancí. Viac príležitostí bolo na strane tímu spod Čebraťa. V prvom polčase si Martin Kuciak poradil so strelami Michala Faška a Jakuba Mareša a vyrazil aj nebezpečný pokus Petra Gal Andrezlyho, ktorý tečoval Miloš Lačný. Hneď na začiatku druhého dejstva Jakub Mareš vo veľkej šanci minul bránu a v 57. minúte namieril z väčšej vzdialenosti tesne vedľa hráč hostí Kamil Kuzma.

Ružomberský ofenzívny futbalista nebol spokojný s hrou smerom dopredu. „Mal som to dosť ťažké, pretože som sa dostával len do súbojov s obrancami a možno som sa mohol viac pobiť o loptu, ale dúfam, že budeme na tom viac pracovať. Chcem aby ma lopty nachádzali. Musíme si trošku viac dať veci dokopy a potrénovať,“ povedal Miloš Lačný.

Z prvých dvoch jarných duelov vyťažili Liptáci dva body a s celkovým ziskom 24 bodov im naďalej patrí piata priečka. „Ja som si to osobne takto nepredstavoval. Dá sa ale povedať, že v druhej polovici sezóny sme stále ešte neporazení a musíme sa teraz pripravovať na najbližší zápas proti Michalovciam,“ dodal futbalista obliekajúci dres s číslom 31.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK