7.3.2017

Matúš Kmeť môže zasiahnuť do kvalifikačných bojov v drese SR "17"

Slovenskú futbalovú reprezentáciu do sedemnásť rokov čaká v tomto mesiaci na Cypre turnaj ôsmej skupiny druhej fázy kvalifikácie Elite Round o postup na májový finálový turnaj ME tejto kategórie, ktorý sa uskutoční v Chorvátsku.

V boji o postup si naši reprezentanti zmerajú sily s rovesníkmi z Cypru, Írska a Faerských ostrov. Tímy sú v tejto fáze kvalifikácie rozdelené do osem skupín, pričom do Chorvátska postupuje víťaz každej skupiny a sedem najlepších tímov z druhých miest. Do kvalifikačných bojov môže zasiahnuť aj ružomberský stredopoliar Matúš Kmeť, ktorý sa nachádza v nominácii trénera Ladislava Hudeca. Gólman tímu spod Čebraťa Ivan Krajčírik, sa nachádza medzi náhradníkmi.

Kvalifikačné zápasy SR "17":

15. 03. 2017 o 14:15 (SEČ) Slovensko "17" - Cyprus "17" (Paphos)
17. 03. 2017 o 14:15 (SEČ) Írsko "17" - Slovensko "17" (Paphos)
20. 03. 2017 o 14:00 (SEČ) Faerské ostrovy "17" - Slovensko "17" (Paphos)

Nominovaní:

Brankári: Martin Trnovský (ŠK Slovan Bratislava), Alex Fojtíček (Manchester United FC)

Obrancovia: Marek Mišenko (MŠK Žilina), Marián Pišoja (AS Trenčín), Matúš Vojtko (MFK Zemplín Michalovce), Šimon Kozák (FC Spartak Trnava), Mário Strachan (1. FC Tatran Prešov), Tomáš Filipiak (ŠK Slovan Bratislava)

Stredopoliari: Aurel Dávidík (MŠK Žilina), Ján Krkoška (MŠK Žilina), David Machara (AS Trenčín), Denis Potoma (ŠK Slovan Bratislava), MATÚŠ KMEŤ (MFK RUŽOMBEROK), Dominik Martišiak (FK Senica), Martin Murcko (Partizán Bardejov)

Útočníci: Roland Gerebenits (MŠK Žilina), Bruno Čerňanský (ŠK Slovan Bratislava), Marko Kelemen (FC DAC 1904 Dunajská Streda)

Náhradníci: 

Brankári: Richard Ludha (FO ŽP Šport Podbrezová), IVAN KRAJČÍRIK (MFK RUŽOMBEROK)

Obrancovia: Daniel Sekerka (AS Trenčín), Martin Petro (AS Trenčín), Róbert Kóša (FC Nitra), Tomáš Tvrdý (FC Nitra)

Stredopoliari: Jakub Kadák (AS Trenčín), Lukáš Jagerčík (FO ŽP Šport Podbrezová), Patrik Myslovič (MŠK Žilina), Adam Mihálik (MŠK Žilina), Dominik Saxa (MFK Zemplín Michalovce), Stanislav Svetlošák (Wiener Sportklub), Leonard Bencz  (Györi ETO FC)

Útočníci: Adam Jackuliak (MŠK Žilina), Nicolas Pochylý (ŠK Slovan Bratislava)

Realizačný tím:

Tréner: Ladislav Hudec
Asistent: Marek Bažík
Tréner brankárov: Ivo Pilip
Lekár: Jozef Mada
Masér: Róbert Beblavý
Technický vedúci: Martin Hrnčír
Pozorovateľ: Karol Belaník
Hlavný vedúci: Samuel Slovák

Zdroj, foto: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK