23.3.2017

Bezpečnostné opatrenia na zápas so Spartakom Trnava

V nedeľu 2. apríla 2017 od 15:20 hod. do 17:20 hod. odohrá MFK Ružomberok na svojom štadióne futbalový zápas 25. kola Fortuna ligy s tímom FC Spartak Trnava. Bezpečnostná komisia na svojom zasadnutí dňa 20. marca 2017 prijala k televíznemu zápasu s osobitným režimom nasledovné opatrenia:

• Z bezpečnostných dôvodov bude turniketový vstup č. III z Makovického ulice na tribúnu B, vrátane predaja vstupeniek pre domácich fanúšikov uzavretý!
- Držitelia permanentných vstupeniek a záujemcovia o vstupenky na tribúnu B použijú výlučne vstup č. I z Hrabovskej cesty (pri Katolíckej univerzite) a to nielen na vstup na štadión, ale aj na odchod zo štadióna.
- Súčasne upozorňujeme, že vstup na štadión pre domácich fanúšikov na tribúnu B nebude umožnený z Vajanského ulice (tento vstup zásadne platí len pre fanúšikov, ktorí majú zakúpené permanentné vstupenky a lístky na tribúnu A).

Parkovanie na Makovického ulici bude pre domácich fanúšikov obmedzené!

• Bude uzavretá Makovického ulica od kruhového objazdu pri hoteli Áčko po križovatku na Športovej ulici – podľa pokynu PZ.

• Bude vydaný zákaz státia na Športovej ulici, vyznačený prenosnými dopravnými značkami.

• Na predmetnom zápase nebude umožnený predaj, podávanie alebo požívanie alkoholických nápojov s obsahom alkoholu vyšším ako 4,1 objemových percent alkoholu, obec nevydala zákaz predaja, podávania alebo požívania alkoholických nápojov.

Za pochopenie ďakujeme!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK