29.3.2017

Pozývame vás na domáci zápas so Spartakom Trnava

V nedeľu 2. apríla 2017 o 15:20, odohrá Ružomberok domáci zápas 25. kola Fortuna ligy so Spartakom Trnava.

Ružomberok sa po reprezentačnej prestávke nachádza na 4. priečke a má rovnako ako 5. Spartak Trnava na svojom konte 31 bodov. V súboji tabuľkových susedov potrebujeme zvíťaziť a na to je potrebná vaša tradičná podpora z hľadiska!

• Už od pondelka prebieha predpredaj vstupeniek na nedeľné stretnutie. Viac informácií o predpredaji nájdete TU!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E, F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

• Únia ligových klubov, v spolupráci so spoločnosťou Stickito, pripravila pre fanúšikov oficiálny nálepkový album FORTUNA LIGA 2016/17. Tento album, ako aj nálepky, si môžu zaobstarať od nedeľného stretnutia, počas všetkých jarných ligových zápasov vo fanshope na oboch tribúnach nášho štadióna. Cena albumu je 1€ a balenie piatich nálepiek je v cene 80 centov.

Zápas budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, o ktorých sa viac dozviete TU!

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 13:20. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK