1.4.2017

Preview: Čaká nás súboj tabuľkových susedov

V nedeľu 2. apríla 2017 o 15:20, odohrá Ružomberok domáci zápas 25. kola Fortuna ligy so Spartakom Trnava. Pred stretnutím, ktoré bude vysielať v priamom prenose TV Dajto, sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Počas minulého týždňa prišla na rad prvá tohtoročná reprezentačná prestávka. Do slovenských mládežníckych výberov bolo povolaných päť hráčov nášho klubu. Do SR “17“ Ivan Krajčírik a Matúš Kmeť, do SR “20“ Dominik Kružliak a Šimon Kupec a do SR “21“ Michal Faško. „Sme radi, že sú vo výberoch a čím ich je viac, tým lepšie. Znamená to, že aj tu v klube sa odvádza dobrá robota a odzrkadlením toho je to, že sú nominovaní,“ povedal lodivod tímu spod Čebraťa.

Ostatní futbalisti sa počas týždňa bez Fortuna ligy pripravovali v Ružomberku. „Vedeli sme, že bude reprezentačná pauza, tak sme aj tomu prispôsobili tréningy. Prvý týždeň bol fyzicky náročnejší a tento týždeň sa už pripravujeme na nedeľný súboj s Trnavou,“ zhodnotil Norbert Hrnčár.

V nedeľu čaká Ružu duel medzi tabuľkovými susedmi. Liptákom patrí štvrtá a Spartaku Trnava piata priečka, pričom oba tímy doteraz získali 31 bodov. Na 3. Podbrezovú strácajú šesť bodov a pred 6. Trenčínom majú dvojbodový náskok. Tréner mužstva spod Čebraťa sa však nechce pozerať na priebežnú tabuľku. „Samozrejme tabuľka niečo naznačuje, ale najpodstatnejšia je vždy po poslednom ligovom kole. Takže naozaj sa koncentrujeme na to, aby sme zvládli ten najbližší zápas a to je momentálne zápas s Trnavou,“ priblížil šéf ružomberského realizačného tímu.

Pred nedeľným súbojom má hlavný tréner Norbert Hrnčár k dispozícii všetkých hráčov. Výnimkou je Marek Sapara, ktorého štart je otázny.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK