5.4.2017

Hlasujte za gól mesiaca marec!

V prvom jarnom vydaní tradičnej ankety má zastúpenie aj náš klub. Medzi nominovanými gólmi sa nachádza presný zásah Štefana Gereca, ktorý v domácom stretnutí s Prešovom skóroval peknou strelou krátko po príchode na trávnik. Ruža v tomto zápase zvíťazila 5:0.

Gólu, ktorý označila Fortuna liga na svojej oficiálnej facebook-ovej stránke ako najkrajší gól 23. kola, konkurujú ďalšie štyri vydarené presné zásahy. Postarali sa o ne Tamás Priskin zo Slovana Bratislava, Matúš Turňa z Podbrezovej, Martin Ljubičić z Dunajskej Stredy a aj Filip Hlohovský zo Žiliny, keď v marcovom krajskom derby namieril do našej brány.

Víťaz ankety bude odmenený pred vlastnými fanúšikmi počas domáceho zápasu. Okrem toho bude mať aj jednu milú povinnosť, a to vyžrebovať troch výhercov z radu hlasujúcich divákov, na ktorých čakajú stávkové kredity v kancelárii Fortuna v hodnote 50, 30 a 20€.

Ako hlasovať?

Na stránke http://gol.fortunaliga.sk/ si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí v utorok 11. apríla 2017 o 22:30.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK