11.4.2017

Príďte na zápas so Slovanom Bratislava a podporte dobrú vec!

V nedeľu 16. apríla 2017 o 15:20, odohrá Ružomberok domáci zápas 27. kola Fortuna ligy so Slovanom Bratislava.

Počas veľkonočných sviatkov čaká Ružu domáce stretnutie o dôležité ligové body so Slovanom Bratislava. V súboji s aktuálne druhým tímom Fortuna ligy potrebujeme zvíťaziť a veríme, že rovnako, ako v zápase so Spartakom Trnava, aj teraz budete naším dvanástym hráčom! Okrem povzbudzovania môžete podporiť aj jednu ušľachtilú myšlienku.

• Podobne ako v kolách, ktoré sa hrali v adventom období, aj počas veľkonočných sviatkov pripravila Nadácia ÚLK charitatívny projekt. Tentokrát sa spoločnými silami snažíme vyzbierať nepotrebný futbalový výstroj a odovzdať ho tým chlapcom, dievčatám, ktorí ho ešte využijú a možno aj vďaka nemu si futbal zamilujú. Ak teda máte doma nepotrebný futbalový výstroj, prineste ho so sebou na zápas a môžete ho odovzdať do nainštalovaného prúteného koša. Výstroj vyzbieraný na našom štadióne venujeme detskému domovu v Ružomberku.

• Už od piatku prebieha predpredaj vstupeniek na nedeľné stretnutie. Viac informácií o predpredaji nájdete TU!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E, F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

• Aj v tomto domácom stretnutí budú mať naši priaznivci možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu, ako aj oficiálny nálepkový album FORTUNA LIGA 2016/17 a nálepky, vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Zápas budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, o ktorých sa viac dozviete TU!

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 13:20. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK