28.5.2017

Jedenástka sezóny aj s naším zastúpením

V nedeľu 28. mája 2017 sa v kaštieli Chateau Gbeľany pri Žiline uskutočnilo slávnostné vyhlásenie Jedenástky Fortuna ligy 2016/17.

V ideálnej zostave poskladanej z hráčov našej najvyššej súťaže sa na základe hlasovania trénerov tímov Fortuna ligy, prezidenta a výkonného riaditeľa ÚLK a aj zástupcov SFZ a predstaviteľov médií, umiestnil útočník Jakub Mareš, ktorý v už skončenej sezóne zaznamenal štrnásť presných zásahov.

MFK Ružomberok zároveň získal cenu fair play, ktorú na slávnostnom vyhlasovaní prevzal Milan Bezák st. O cene fair play rozhodovalo hneď niekoľko ukazovateľov, medzi ktoré patrí počet inkasovaných žltých a červených kariet, správanie realizačného tímu a aj fanúšikov. Na tomto ocenení tak máte svoj podiel aj vy, naši priaznivci!

Jedenástka Fortuna ligy 2016/17:

Adam Jakubech (FC Spartak Trnava) – Ernest Mabouka (MŠK Žilina), Denis Vavro (MŠK Žilina), Kornel Saláta (Slovan Bratislava), Jakub Holúbek (AS Trenčín/MŠK Žilina) – Michal Škvarka (MŠK Žilina), Marin Ljubičič (DAC Dunajská Streda) – Nikolas Špalek (MŠK Žilina), Seydouba Soumah (Slovan Bratislava), Filip Hlohovský (MŠK Žilina) – JAKUB MAREŠ (MFK RUŽOMBEROK)

Najlepší tréner: Adrián Guľa (MŠK Žilina)
Najlepší hráč: Filip Hlohovský (MŠK Žilina)
Objav sezóny: Pavol Šafranko (ŽP Šport Podbrezová/DAC Dunajská Streda)
Najlepší strelci: Filip Hlohovský (MŠK Žilina), Seydouba Soumah (Slovan Bratislava) po 20 gólov
Najlepší rozhodca: Ivan Kružliak
Najlepší asistent rozhodcu: Roman Slyško
Cena fair play: MFK RUŽOMBEROK

Foto: fortunaliga.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK