26.6.2017

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohrali svoje súťažné zápasy kategórie U11 a ženy. „Jedenástka“ potvrdila svoje konečné piate miesto v Kormanovom pohári a ženy postup do najvyššej súťaže.

Kormanov pohár

MFK Ružomberok – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:2 (0:1)
Góly RK:
Dittrych, Tittel

II. liga ženy – baráž o postup:

MFK Ružomberok – Ľubochňa – NMŠK 1922 Bratislava 1:1 (0:0)
Gól RK:
V. Kovalíková

Marek Javorčík (tréner MFK Ružomberok – Ľubochňa): Zhodnotenie zápasu: Náš zápas bol ovplyvnený nehodou, pre ktorú sme prišli len dvadsať minút pred stretnutím. To, že sme mali krátku rozcvičku sa prejavilo v prvom polčase, keď sme sa nevedeli dostať do tempa. Prehrávali sme veľa osobných súbojov a keď sme už vybojovali loptu, tak sme namiesto dopredu išli s loptou dozadu. Druhý polčas bol z našej strany lepší, čo sme potvrdili aj úvodným gólom. Bohužiaľ náskok 1:0 sa nám nepodarilo udržať. V závere stretnutia sme ešte chceli strhnúť víťazstvo na našu stranu, ale naše šance sme nepremenili. Počas celého zápasu sme si nevypracovali žiadnu šancu po štandardných situáciách, ktoré nám v minulých zápasoch vychádzali. Hráčky sa počas celého zápasu sťažovali na mäkké lopty, ktoré lietali pri našich štandardkách ako balóny.

Celá baráž: Treba povedať, že všetky zápasy, ktoré sme v baráži o postup hrali, boli vyrovnané a v zápasoch rozhodovali len maličkosti. Z troch víťazov druhých líg sme obsadili prvé miesto, čo som veľmi rád. Hlavne výhra s Prešovom bola začiatkom nášho úspechu. Škoda, že sme nedokázali vyhrať s top favoritom NMŠK Bratislava, lebo nakoniec postupovali dve družstvá a my by sme boli radšej keby postúpili dievčatá z Prešova, keďže s Prešovom máme nadštandardné vzťahy. Už teraz sa tešíme na novú sezónu, ktorá bude pre nás "zase premiérová". Do novej sezóny sa budeme snažiť reprezentovať klub čo najlepšie, aby bol klub na naše dievčatá hrdý.“ 

ZDIEĽAJ ČLÁNOK