12.7.2017

Preview: Nech tento príjemný stav trvá čo najdlhšie

Vo štvrtok 13. júla 2017 o 18:00, odohrá Ružomberok domáci zápas druhého predkola Európskej ligy s nórskym tímom SK Brann. Pred zápasom sa s nami podelil o svoje pocity hlavný tréner ružomberského A mužstva Norbert Hrnčár.

Po postupe cez Vojvodinu čaká na Ružu v druhom predkole Európskej ligy nórsky tím SK Brann. Všetci pod Čebraťom veria, že nepôjde o posledný dvojzápas v pohárovej Európe. Začnem jedným štatistickým faktom, dvakrát za sedem dní je štadión vypredaný. To hovorí za všetko, takže účasť v Európskej lige je naozaj príjemná a z pozície mužstva, realizačného tímu a vôbec celého klubu môžem povedať, že snažíme sa urobiť maximum preto, aby tento príjemný stav trval čo najdlhšie,“ povedal lodivod tímu z centra dolného Liptova.

Oproti predchádzajúcemu dvojzápasu už do stretnutí môžu zasiahnuť nové posily Nermin Haskić a Tihomir Kostadinov. Ružomberčania na súpisku dopísali aj mladého futbalistu Matúša Kmeťa a mali by byť ešte silnejší ako pri súperení so srbským celkom. „Skonštatujem, že všetci hráči, ktorí sú v kádri,pred zajtrajším zápasom k dispozícii, čo je perfektné. Či budeme silnejší, to musíme dokázať na ihrisku. Verím, že áno a verím, že zase zažijeme jeden pekný futbalový večer,“ zaželal sebe aj celej športovej verejnosti v meste a okolí Norbert Hrnčár.

Náš aktuálny súper SK Brann sa umiestnil v minulom ročníku nórskej najvyššej súťaže na druhej pozícii. Na Škandinávskom polostrove je nová sezóna v plnom prúde a aj v nej patrí trojnásobnému majstrovi a šesťnásobnému víťazovi Nórskeho pohára priebežná druhá priečka.

Liptáci svojho súpera dôkladne analyzovali. „V modernej dobe nie je problém zohnať si všetky materiály. Všetky zápasy súpera sú dostupné, takže sme ich videli. U nich prebieha súťaž. Ešte v nedeľu hrali majstrovský zápas, ktorý som sledoval v priamom prenose, takže tieto veci sú dostupné. Samozrejme analýza a predstavenie súpera, respektíve to, čo by na nich mohlo platiť, tak ako to riešime pred inými zápasmi, tak sme to riešili aj teraz.Súpera máme zmapovaného, máme ho zanalyzovaného a hľadáme recept na to, ako proti nemu uspieť,“ prezradil šéf ružomberského realizačného tímu.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK