24.7.2017

O vstupenky na odvetu s Evertonom môžete požiadať do utorka večera

Záujemcom o vstupenky na odvetný zápas tretieho predkola Európskej ligy medzi Ružomberkom a Evertonom oznamujeme, že o vstupenky môžu požiadať najneskôr do utorka 25. júla 2017 do 18:00 hod. Požiadavky na lístky po tomto termíne už nebudú brané do úvahy.

Žiadosti o vstupenky je možné posielať na emailovú adresu futbalruza@gmail.com. Vstupenky na stretnutie budú v jednotnej cene 10 €. V správe je potrebné uviesť meno, priezvisko, telefónne číslo, adresu a emailový kontakt a pokiaľ chce záujemca vstupenku do sektoru pre aktívnych fanúšikov, doplní do mailu aj text „SEKTOR G“. Záujemcov zároveň upozorňujeme, že jedna osoba môže požiadať maximálne o dve vstupenky. Všetky žiadosti spĺňajúce uvedené kritériá budú následne zaradené do záverečného žrebovania, pričom uprednostnení budú tí záujemcovia, ktorí mali zakúpenú permanentnú vstupenku na náš štadión v Ružomberku v minulej sezóne.

O výsledkoch žrebovania a o spôsobe a čase vyzdvihnutia/zakúpenia lístkov pre vyžrebovaných, budeme záujemcov o vstupenky informovať spätným mailom na začiatku budúceho týždňa.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK