26.7.2017

Preview: Dlho očakávaný zápas je tu!

Vo štvrtok 27. júla 2017 o 21:05 (SEČ), odohrá Ružomberok v Liverpoole úvodný zápas tretieho predkola Európskej ligy s domácim tímom Everton FC. Pred dlho očakávaným duelom sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Po postupe cez nórsky klub SK Brann v druhom predkole Európskej ligy, prišiel na rad štart slovenskej najvyššej súťaže. Ružomberok odohral úvodný zápas nového ročníka v Zlatých Moravciach, kde podľahol ViOnu 1:2. Samozrejme nie sme spokojní s konečným výsledkom, ale verím, že v ligovej súťaži sa ďalší zápas naštartujeme a budeme potvrdzovať naše ambície,“ zhodnotil duel lodivod tímu spod Čebraťa.

Pred ďalšími povinnosťami vo Fortuna lige je tu ešte naďalej pohárová Európa. Vo štvrtok sa Ruža predstaví na pôde deväťnásobného majstra Anglicka. Everton je obrovský favorit tohto zápasu. Môžem konštatovať, že je to najväčší zápas ružomberského klubu. Takže je to odmena za celoročnú prácu mužstva a verím, že to bude krásny dvojzápas pred vypredanými hľadiskami, nakoľko aj Goodison Park, aj ružomberský štadión sú už vypredané,“ potešil sa Norbert Hrnčár.

S akým cieľom vstupujú Liptáci do prvého z dvoch duelov s favorizovaným Evertonom? Odohrať dobrý zápas, dôstojnú partiu s dobrým výsledkom,“ povedal šéf ružomberského realizačného tímu, ktorému budú v Goodison Parku k dispozícii všetci hráči.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK