21.8.2017

Aj na našom štadióne hľadáme Miss Fortuna ligy!

Únia ligových klubov pripravila aj na túto sezónu zaujímavý celosezónny projekt, ktorý sa tentokrát týka nežnejšej časti publika.

Všetky fanúšičky vo veku od 18 do 29 rokov sa môžu od augusta do septembra prihlásiť do súťaže Miss Fortuna ligy. Registrácia prebieha na stránke www.missfortunaligy.sk, kde je zároveň spustené hlasovanie fanúšikov a do semifinále postupuje 36 dievčat (3 z každého klubu) s najvyšším počtom hlasov. Semifinálové kolá absolvujú dievčatá vo svojich kluboch a tešiť sa môžu aj na futbalové úlohy. Finálovú dvanástku spoznáme na konci roka. O tom, ktorá uchádzačka bude reprezentovať klub vo finále, rozhodnú – hlas kabíny, hlas realizačného tímu, hlas organizátora, ako aj fanúšikovia. Finalistky čaká v marci budúceho roka sústredenie a v apríli finálový galavečer, kedy spoznáme prvú Miss Fortuna ligy.

Pre Miss Fortuna ligy je pripravených hneď niekoľko zaujímavých cien. „Myslím si, že dievčatá majú o motiváciu postarané. Víťazka získa auto na rok od spoločnosti Todos, finančný kredit vo výške 1500 eur od Fortuna SK, poukážku na nákup v predajni adidas v hodnote 500 eur a zájazd na vysnívaný futbalový zápas pre dve osoby v hodnote 1200 eur od Futbaltour,“ prezradil pre oficiálny portál našej ligy prezident ÚLK Ivan Kozák.

Fanúšičky, ktoré budú sledovať náš najbližší domáci ligový zápas s Trenčínom (hrá sa v sobotu 26. augusta 2017 o 18:30) z východnej tribúny, budú mať možnosť registrovať sa priamo na štadióne. Pokiaľ máte záujem reprezentovať náš klub v Miss Fortuna ligy a spĺňate všetky požiadavky, no v sobotu nebudete na východnej tribúne, nezúfajte! Registrovať sa môžete aj na uvedenej stránke www.missfortunaligy.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK