29.9.2017

Navštívili sme základnú školu v Černovej

Vo štvrtok 28. septembra 2017, sme v rámci projektu Futbalmania navštívili Základnú školu Andreja Hlinku v Černovej, kde sme boli srdečne privítaní.

Na sympatické podujatie, ktorého sa zúčastnilo viac ako päťdesiat detí, zavítali aj traja hráči nášho A mužstva – Dominik Kružliak, Peter Maslo a Nermin Haskić. Žiaci základnej školy milo prekvapili množstvom a rôznorodosťou pripravených otázok. Ružomberskí futbalisti museli neraz načrieť hlboko do svojich spomienok. Deti okrem iného zaujímalo kedy dal prvý ligový gól Dominik Kružliak, koľko najviac presných zásahov v jednom stretnutí zaznamenal Nermin Haskić a Peter Maslo úspešne čelil výzve ukázať futbalové finty.

Žiaci základnej školy videli prezentáciu klubu so zostrihom z hry a fandenia. Taktiež súťažili s hráčmi o zaujímavé ceny a boli pozvaní do rodinného sektoru na náš nedeľný duel s Tatranom Prešov, ako aj na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční v utorok 3. októbra 2017 od 12:30 do 17:00 na našom štadióne. Záver pekného popoludnia patril autogramiáde a foteniu hráčov s deťmi.

Deti aj ich pani učiteľky si za aktívny prístup a záujem zaslúžia pochvalu. V nás všetkých zanechali výborný dojem. Už teraz sa tešíme na to, ako spestríme žiakom vyučovanie na ďalších školách a jedného dňa možno aj znova na základnej škole v Černovej.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK