30.9.2017

Preview: V nedeľu privítame Prešov

V nedeľu 1. októbra 2017 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 11. kola Fortuna ligy s Tatranom Prešov. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Pred ligovým duelom sa hráči víťazne naladili v štvrtom kole najvyššej pohárovej súťaže, keď zdolali tím TJ Družstevník Belá-Dulice na jeho pôde 7:0. Na víťazstve sa tromi gólmi podieľal Erik Daniel, dvakrát sa strelecky presadil Dalibor Takáč a po jednom góle zaznamenali Nermin Haskić a Dominik Kružliak. Som rád, že môžem aj tretíkrát po sebe konštatovať po pohárovom zápase, že to bolo naozaj koncentrované, zodpovedné, profesionálne,“ zhodnotil duel šéf ružomberského realizačného tímu.

Ružomberok sa vo Fortuna lige nachádza na priebežnej šiestej priečke, keď má rovnako pätnásť bodov ako 5. Žilina aj 7. Zlaté Moravce. V nedeľu si zmeria sily s Prešovom, ktorý doteraz získal osem bodov a patrí mu priebežná desiata priečka so stratou dvoch bodov na 9. Michalovce a s jednobodovým náskokom pred 11. Podbrezovou. Najstarší slovenský klub sa už dlhší čas nemôže spoľahnúť na domáce prostredie a v zatiaľ poslednom stretnutí prehral v Poprade s Trenčínom 0:7. Po tomto meraní síl pri tíme skončil tréner Miroslav Jantek. To sú ich problémy. Toto nás nesmie pomýliť a zápas bude hlavne o nás, aby sme boli dobre nastavení, pripravení a samozrejme, že chceme domáci zápas zvládnuť víťazne,“ uzavrel Norbert Hrnčár.

Do nedeľného merania síl nebude môcť zasiahnuť zranený útočník Štefan Gerec.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK