12.10.2017

O titul Hráč mesiaca sa uchádza aj Dominik Kružliak

Náš klub má zastúpenie aj v septembrovom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy, keď bol na základe najlepších štatistických ukazovateľov nominovaný ružomberský obranca Dominik Kružliak.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov, prebiehajúce do stredy 18. októbra 2017 do 22:00. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na oficiálnom facebookovom profile Fortuna ligy. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

Hlasovať sa rozhodne oplatí! Okrem toho, že fanúšikovia majú možnosť zasiahnuť do výberu oceneného hráča, budú taktiež automaticky zaradení do súťaže o ceny - loptu s podpisom vybraného futbalistu Fortuna ligy a dve vstupenky na zápas Fortuna ligy podľa vlastného výberu.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Lukáš Hroššo (FC Nitra), Martin Vantruba (FC Spartak Trnava), Filip Kaša (MŠK Žilina), DOMINIK KRUŽLIAK (MFK RUŽOMBEROK), Eric Davis (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Erik Jirka (FC Spartak Trnava), Giorgi Beridze (AS Trenčín), Filip Hološko (ŠK Slovan Bratislava), Nikolas Špalek (MŠK Žilina), Marvin Egho (FC Spartak Trnava), Rangelo Janga (AS Trenčín)

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK