16.11.2017

Prezentácia klubu mala úspech aj na ZŠ Sládkovičovej

Vo štvrtok 16. novembra 2017, sme v rámci projektu Futbalmania zavítali na Základnú školu Sládkovičovu v Ružomberku.

Na sympatické podujatie, ktorého sa zúčastnila približne stovka detí z prvého stupňa spomínanej školy, zavítali aj traja hráči nášho A mužstva – Matúš Macík, Peter Gal Andrezly a Štefan Gerec. Podobne ako naposledy v Černovej aj teraz mali žiaci pripravené množstvo rôznorodých otázok. Zaujímalo ich koľko gólov dal ktorý hráč, prečo sa rozhodli pre futbal a nie pre iný šport, či vedia hrať aj na nejaký hudobný nástroj a aj to, kto z nich je najlepší.

Žiaci základnej školy videli prezentáciu klubu so zostrihom z hry a fandenia. Taktiež súťažili s hráčmi o zaujímavé ceny, pričom najúspešnejšie si počínal tím vedený Petrom Gal Andrezlym a boli pozvaní do rodinného sektoru na náš najbližší ligový duel s Podbrezovou, ktorý sa uskutoční v sobotu 18. novembra 2017 o 14:00. Záver pekného popoludnia patril autogramiáde a foteniu hráčov s deťmi.

Rovnako ako pri našej prvej prezentácii aj teraz patrí pochvala za aktívny prístup deťom aj pedagogickému zboru. S výborným pocitom sa už tešíme na to, ako spestríme žiakom vyučovanie na ďalších školách.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK