24.11.2017

Preview: „Cieľ sa nikdy nemení“

V sobotu 25. novembra 2017 o 14:00, odohrá Ružomberok zápas 17. kola Fortuna ligy s domácim Trenčínom. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Ruža v uplynulom kole zvíťazila nad Podbrezovou 3:0, keď sa o góly postarali Kristi Qose, Matej Kochan a Dalibor Takáč. Ako hodnotí duel lodivod mužstva spod Čebraťa? Ako z našej strany veľmi dobre zvládnutý, s výborným výsledkom a aj s veľmi dobrou hrou,“ povedal šéf ružomberského realizačného tímu.

Po zranení zasiahli do merania síl Matej Kochan a Štefan Gerec, ktorí napriek vynútenej pauze z predchádzajúcich týždňov podali slušný výkon. Priniesli do mužstva pozitívny vklad. Samozrejme každý jeden hráč z kádra je dôležitý,“ pochválil svojich zverencov Norbert Hrnčár.

Ružomberok sa momentálne so ziskom 27 bodov nachádza na piatej pozícii, pričom na 4. Žilinu stráca jeden bod a na 3. Dunajskú Stredu, ako aj 2. Slovan Bratislava dva body. Liptáci majú rovnaký bodový zisk, ako 6. Nitra a v sobotu si zmerajú sily so 7. Trenčínom.

Futbalisti spod hradu Matúša Čáka strácajú na Ružu jedno víťazstvo, lenže majú k dobru súboj uplynulého kola v Michalovciach, kde sa nehralo z dôvodu nespôsobilého stavu hracej plochy. Trenčín patrí z hľadiska kádra medzi najlepšie mužstvá ligy. Má množstvo výrazných individualít. Takže vieme, že nás čaká náročný zápas,“ uznal sily súpera ružomberský tréner.

Prvý vzájomný tohtosezónny duel Ružomberka s Trenčínom sa pod Čebraťom skončil remízou 3:3. Naše mužstvo cestuje na pôdu tabuľkového suseda s totožným cieľom, s akým ide do každého stretnutia. Cieľ sa nikdy nemení a je pred každým zápasom rovnaký. To znamená, byť v tom zápase úspešný,“ vysvetlil Norbert Hrnčár, ktorý bude mať v sobotu k dispozícii všetkých hráčov.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK