5.12.2017

Pozývame vás na domáci zápas so Slovanom Bratislava

V nedeľu 10. decembra 2017 o 14:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 19. kola Fortuna ligy so Slovanom Bratislava.

Po víťazstve v Trenčíne a remíze v Michalovciach sa Ruža rozlúči s rokom 2017 domácim meraním síl so Slovanom Bratislava. Tabuľkový sused z hlavného mesta má rovnako, ako naše mužstvo na svojom konte 31 bodov. V dôležitom súboji o priebežné tretie miesto budeme o to viac potrebovať podporu každého z vás!

• Už od pondelka 4. decembra 2017, prebieha v Informačnom centre Ružomberok predpredaj vstupeniek na stretnutie a v piatok 8. decembra 2017 si budete môcť zadovážiť vstupenky na ekonomickom oddelení klubu. Viac informácií o predpredaji nájdete TU!

• Tak ako na všetkých štadiónoch aj na našom bude prebiehať charitatívna zbierka nadácie ÚLK pod názvom Adventné kolo. Pokiaľ si počas zápasu za dobrovoľný príspevok kúpite vianočnú ozdobu, celou sumou z kúpy podporíte občianske združenie ZO SZTP – Ružičky. Viac TU!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 3€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E, F na východnej tribúne v cene 3€. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

• Pre rodiny s deťmi a mládež je pripravený rodinný sektor, nachádzajúci sa v sektore A na východnej tribúne. Návštevníci sektoru môžu požiadať dohliadajúcu osobu o rukavicu na mávanie, ktorá môže slúžiť aj ako podsedák a v prípade chladnejšieho počasia aj o deku a teplý čajík.

• Aj v tomto domácom stretnutí budú mať ružomberskí priaznivci možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne budú otvorené už od 12:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, prípadne permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK