19.12.2017

Čím bude nezvyčajná večera Dominika Kuncu?

Jesenná časť je za nami a pred nami sú najkrajšie sviatky v roku. Počas zostávajúcich dní do Vianoc si priblížime, ako ich budú tráviť naši hráči a možno vás v niečom aj inšpirujú. Ako prvý nám prezradil svoje plány Dominik Kunca.

Futbalista, ktorý prišiel pod Čebrať počas leta, bude cez sviatky so svojou priateľkou. „Pôjdeme na východ. Budeme raz u nich v Giraltovciach, raz u nás v Strážskom. Budeme pendlovať,“ načrtol hráč tímu z centra dolného Liptova.

Ak máte radi polievky, zrejme budete na Štedrý večer závidieť Dominikovi Kuncovi. „Na večeru mávame až tri polievky – fazuľovú, kapustovú a hubovú. Potom rybu, predtým sú ešte bobaľky, ako má asi každý na východe,“ prezradil niekdajší hráč Michaloviec.

K vianočným sviatkom patria aj rok čo rok sa opakujúce televízne programy. Čo si nenechá ujsť futbalista obliekajúci dres s číslom deväť? „Vianočné rozprávky, tie si rád pozriem cez prestávku,“ povedal Dominik Kunca, pričom najviac sa teší na zeleného zlobra Shreka.

Pokiaľ by ste chceli obdarovať hráča z našej ofenzívy, tu je návod, ako mu spraviť radosť. „Mňa poteší každý darček, ktorý je darovaný zo srdca. Nejako si nezakladám na darčekoch, takže je mi jedno čo dostanem a poteší ma každý darček,“ ozrejmil 25-ročný futbalista.

A čo do nového roku želá fanúšikom? „Hlavne nech sú zdraví, šťastní. Dúfam, že budú chodiť v hojnom počte na futbal a budeme im robiť radosť a dúfam, že zopakujeme aspoň taký úspech, ako sme mali tento ročník,“ poprial ružomberským priaznivcom pred rokom 2018 Dominik Kunca.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK