2.3.2018

Preview: Všetko máme vo vlastných rukách

V sobotu 3. marca 2018 o 14:00, odohrá Ružomberok v Poprade zápas posledného kola základnej časti Fortuna ligy s Tatranom Prešov. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom Norbertom Hrnčárom.

Ruža v minulom kole privítala na svojom štadióne Nitru. V prípade víťazstva by si tím spod Čebraťa definitívne zaistil miesto v prvej šestke, no duel sa skončil remízou 0:0. Napriek tomu, že sme mali dostatok šancí, nestrelili sme ten jeden potrebný gól, ale je dobre, že situáciu máme stále vo vlastných rukách,“ vrátil sa tréner k minulému stretnutiu.

Pred posledným kolom pred začiatkom nadstavby má Ružomberok na svojom konte 32 bodov a patrí mu priebežná šiesta pozícia, pričom siedma Nitra stráca na naše mužstvo dva body. S akým cieľom cestujú Liptáci do Popradu, kde si zmerajú sily s Prešovom? Aby sme podali dobrý výkon a boli v ňom úspešní,“ povedal Norbert Hrnčár, pričom doplnil aj to, čo bude potrebné zmeniť na dosiahnutie víťazstva: Musíme si vypracovať šance, ako sme si vypracovali s Nitrou a tie šance premeniť. Musíme zlepšiť efektivitu v zakončení.“

Zatiaľ jediný tohtosezónny zápas Ružomberka s Prešovom sa v jeseni pod Čebraťom skončil ružomberským víťazstvom 3:1. Do sobotného stretnutia nebude môcť okrem dlhodobo zraneného obrancu Dominika Kružliaka zasiahnuť stredopoliar Matej Kochan.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK