9.3.2018

Preview: Nadstavbovú časť odštartujeme v Dunajskej Strede

V sobotu 10. marca 2018 o 14:00, vstúpi Ružomberok do nadstavbovej časti Fortuna ligy. Na úvod sa predstaví na pôde Dunajskej Stredy. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Ruža si účasť v nadstavbovej skupine o titul definitívne zabezpečila v poslednom kole základnej časti, keď v Poprade remizovala s Prešovom 0:0. Zápas bol celých deväťdesiat minút v našej réžii. Viacmenej sa hralo na jednu bránu s tým, že nám chýbala lepšia efektivita v koncovke,“ vrátil sa k uplynulému duelu lodivod tímu spod Čebraťa.

Pred začiatkom nadstavbovej časti sa Ružomberok nachádza so ziskom 33 bodov na šiestej pozícii. Liptákov delí jedno víťazstvo od 5. Trenčína, štyri body od 4. Žiliny a dve výhry od aktuálneho súpera 3. Dunajskej Stredy, ktorá stráca na 2. Slovan Bratislava len dva body. Čaká nás desať veľmi pekných zápasov s najlepšími mužstvami ligy. Je to šesť najlepších mužstiev v lige a idú si to rozdať medzi sebou o najvyššie priečky. Toto je prvý z nich na perfektnom štadióne, v perfektnej diváckej kulise, takže je sa na čo tešiť,“ povedal Norbert Hrnčár.

V dvoch vzájomných súbojoch Ružomberka s Dunajskou Stredou sa v základnej časti zrodil vždy totožný výsledok 1:1, svedčiaci o vyrovnanosti obidvoch mužstiev. Môžeme preto očakávať napínavý duel. Ako vyzerá pred sobotou zdravotný stav hráčov? Matej Kochan sa už pripojil k mužstvu, takže okrem Dominika Kružliaka sú všetci k dispozícii,“ prezradil šéf ružomberského realizačného tímu.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK