30.3.2018

Preview: Po reprezentačnej prestávke nás čaká súboj so Slovanom Bratislava

V sobotu 31. marca 2018 o 17:00, odohrá Ružomberok zápas 3. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy s domácim Slovanom Bratislava. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Po víťazstve nad Trenčínom prišla na rad reprezentačná prestávka. Artur Pikk reprezentoval Estónsko a Tihomir Kostadinov hral za macedónsku „dvadsaťjednotku.“ Ako prežíval tieto dni zvyšok tímu? V normálnom tréningovom režime. Akurát víkend bol voľný, nehrali sme majstrovský ani prípravný zápas, takže pracovali sme v takom dvojtýždennom mikrocykle a pripravovali sme sa na najbližšie obdobie,“ povedal šéf ružomberského realizačného tímu.

Ružomberčania sa v sobotu predstavia na bratislavských Pasienkoch, kde si zmerajú sily so Slovanom. Liptáci sú s 36 bodmi na šiestej pozícii a majú rovnaký počet bodov, ako 5. Trenčín, ich najbližší súper Slovan Bratislava doteraz získal 44 bodov, nachádza sa na druhej priečke, pričom má o dva body viac ako 3. Dunajská Streda a na 1. Trnavu stráca desať bodov.

Súboj s tímom z hlavného mesta odštartuje náročné dni, keď už v utorok čaká na Ružu domáci zápas semifinále Slovnaft Cupu so Žilinou a s tým istým súperom sa mužstvo spod Čebraťa doma stretne aj budúcu sobotu. V najbližšom období nás čaká náročný program s veľkým počtom zápasov. Chceme toto obdobie zvládnuť čo najlepšie,“ skonštatoval pred náročnými duelmi Norbert Hrnčár.

Ružomberok hral so Slovanom Bratislava v základnej časti Fortuna ligy dvakrát. V ôsmom kole mu von podľahol 1:2 a následne v 19. kole s ním doma prehral 0:1. Do sobotného súboja nebude môcť zasiahnuť dvojica zranených hráčov Dominik Kružliak a Matej Kochan.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK