6.4.2018

Preview: V sobotu znova doma so Žilinou, tentokrát v lige

V sobotu 7. apríla 2018 o 17:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 4. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy so Žilinou. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Posledný duel absolvovali Liptáci v utorok, kedy v prvom súboji semifinále Slovnaft Cupu doma zvíťazili nad Žilinou 2:1 gólmi Artura Pikka a Erika Daniela. Vysoko pozitívne musíme hodnotiť, že sme v zápase dobre zareagovali a otočili sme ho vo svoj prospech. Samozrejme je to len prvý polčas dvojzápasu,“ zhodnotil tréner pohárový duel s vedomím, že jeho zverencov čaká 18. apríla odveta v Žiline.

Ruža si zmeria sily so Šošonmi aj v sobotnom ligovom súboji. Zatiaľ čo Liptákom patrí so ziskom 36 bodov v tabuľke šiesta pozícia, Žilinčania majú o päť bodov viac a nachádzajú sa na štvrtej priečke. Pre týchto súperov to bude vrátane Pohára už štvrtý vzájomný súboj v sezóne. Vieme čo nás čaká, vieme aký súper príde, takže samozrejme chceme byť v zápase opäť kvalitní a úspešní,“ povedal Norbert Hrnčár.

Po doterajších vzájomných súbojoch z prebiehajúceho ročníka zatiaľ môžu byť o niečo spokojnejší Liptáci. V základnej časti Fortuna ligy Ružomberok v jeseni doma zvíťazil nad Žilinou 1:0 a na začiatku jari sa doma tešili futbalisti spod Dubňa z výhry 2:0. Spomínaný utorňajší prvý duel semifinále Slovnaft Cupu sa skončil víťazstvom tímu spod Čebraťa 2:1. Do sobotného stretnutia nebude môcť zasiahnuť dvojica zranených hráčov Dominik Kružliak a Matej Kochan.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK