14.4.2018

Preview: Cestujeme na pôdu lídra súťaže

V nedeľu 15. apríla 2018 o 14:45, odohrá Ružomberok zápas 5. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy na pôde Spartaka Trnava. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

V uplynulom kole Ruža doma privítala Žilinu. Liptáci si vypracovali viaceré príležitosti na skórovanie, no vďaka Samuelovi Mrázovi išli v 36. minúte do vedenia hostia. Po šiestich minútach vyrovnal Róbert Gešnábel, no v samom závere duelu sa znova presadil Samuel Mráz a Ružomberok prehral 1:2. Bol to zápas so slušným výkonom z našej strany aj s dostatkom gólových šancí, ale s nešťastným koncom,“ zhodnotil zatiaľ posledný duel šéf ružomberského realizačného tímu.

Mužstvo spod Čebraťa sa s 36 bodmi nachádza v nadstavbovej skupine o titul na šiestej priečke, pričom stráca jedno víťazstvo na 5. Trenčín. V nedeľu sa predstaví na pôde Spartaka Trnava, ktorý má na prvom mieste úctyhodný deväťbodový náskok. S akým zámerom odcestujú Ružomberčania do Trnavy? Odohrať kvalitný duel. Ideme k hlavnému kandidátovi na titul, lídrovi tabuľky. Keď chceme byť úspešní, musíme odviesť stopercentný výkon,“ povedal Norbert Hrnčár.

V základnej časti aktuálnej sezóny odohral Ružomberok dve stretnutia so Spartakom Trnava, ktorému v jeseni najskôr doma podľahol 0:2 a následne na súperovom trávniku remizoval 1:1. Do nedeľného duelu nebude môcť zasiahnuť dvojica dlhodobo zranených hráčov, obranca Dominik Kružliak a stredopoliar Matej Kochan.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK