22.4.2018

Peter Maslo: „Myslím si, že sme mali viac šancí“

V sobotnom zápase 6. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy Ružomberok doma remizoval so Spartakom Trnava 0:0. Po stretnutí sme sa rozprávali s obrancom Petrom Maslom.

V súboji medzi šiestym a prvým tímom tabuľky sa zrodil bezgólový výsledok. Aké pocity prevládali v domácom tíme? Troška aj zmiešané. Myslím si, že sme mali viac šancí, o ten jeden gólik sme boli isto lepší,“ zamyslel sa hráč obliekajúci dres s číslom 17.

Liptáci si vypracovali viac šancí ako súper, no ani jedna nebola premenená. Ružomberský obranca mal jasno v tom, čo chýbalo mužstvu k trojbodovému zápisu. „Ako vravím tie nepremenené šance. Mali sme tam dve-tri čisté. Škoda, bohužiaľ nemôžeme dať gól, ale ideme ďalej. V sobotu Žilina, v utorok Pohár,“ povedal Peter Maslo.

Ružomberok stráca v tabuľke na Trnavu 24 bodov. To však na trávniku nebolo poznať. „Myslím si, že máme nejakú tú kvalitu. Chceli sme hrať futbal, nechceli sme len nakopávať a hrať na 0:0. Len škoda, že nepadol gól, vysvetlil 31-ročný futbalista.

Stabilný člen zadných radov tímu spod Čebraťa v bojovnom stretnutí aj čo to utŕžil. „Futbal bolí, takže som troška dokopaný, ale to prejde,“ povedal na záver Peter Maslo.

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK