22.4.2018

Ján Maslo si po zápase pochvaľoval atmosféru

Po sobotnej bezgólovej remíze v 6. kole nadstavbovej časti Fortuna ligy medzi Ružomberkom a Spartakom Trnava sa s nami podelil o svoje pocity kapitán tímu Ján Maslo.

Ružomberok sa napriek sympatickému výkonu netešil z víťazstva. Chceli sme vyhrať tento zápas. Bohužiaľ je to remíza, ale asi to bol remízový zápas. Nejaká šanca bola na strane Trnavy, nejaká u nás, takže asi je remíza spravodlivá,“ zhodnotil duel ružomberský obranca.

Obidvaja sobotní súperi sa v stredu predstavili v semifinále Slovnaft Cupu a ligový duel sa hral oproti predchádzajúcim kolám v teplejšom počasí. Dali obidva tieto faktory hráčom zabrať? Určite, na konci zápasu to bolo ťažké hlavne kvôli tomu teplu,“ povedal Ján Maslo.

Liptáci mali viaceré sľubné šance na otvorenie skóre. Medzi dve najväčšie patrila príležitosť Jána Masla, ktorý v závere prvého polčasu zblízka prestrelil bránu a v druhom dejstve samostatný prienik Tihomira Kostadinova zakončený vedľa. Čo chýbalo mužstvu na to, aby strhlo víťazstvo? Možno väčší kľud v šestnástke,“ zamyslel sa futbalista obliekajúci dres s číslom tri.

Duel sa hral vo výbornej atmosfére. Postaral sa oň plný sektor fanúšikov Spartaka Trnava, ako aj domáci fanklub, ktorý neodradila ani výrazná početná prevaha priaznivcov hostí a opäť podali parádny výkon. Keby to bolo tak na každom ligovom zápase, bolo by to super,“ pochválil fanúšikov obidvoch klubov Ján Maslo.

Budúci víkend čaká na Ružu ligový zápas so Žilinou. Ak zarátame aj pohárové súboje, títo súperi sa stretnú v sezóne už šiestykrát. Určite na tej umelej je to špecifické, ale verím, že sa dobre pripravíme a verím, že si z neho dačo odnesieme,“ povedal kapitán tímu spod Čebraťa.

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK