25.4.2018

Na finále pôjdeme vlakom, prečítajte si inštrukcie k výjazdu! AKTUALIZOVANÉ

Ako už viete, v utorok 1. mája 2018 o 17:25, odohráme v Trnave finále Slovnaft Cupu so Slovanom Bratislava.

Pre fanúšikov sme pripravili špeciálny vlak s odchodom z hlavnej ružomberskej železničnej stanice v utorok o 13:00. Preto všetkých registrovaných záujemcov, ktorí sa registrovali mailom alebo telefonicky, žiadame, aby prišli na stanicu v dostatočnom predstihu. Zároveň fanúšikov upozorňujeme, že je potrebné si so sebou zobrať občiansky preukaz a deti vo veku štrnásť rokov a menej potrebujú doprovod dospelej osoby. Každý fanúšik cestuje na vlastné riziko a klub neručí za veci fanúšikov.

Tak ako sme vás už informovali, v prípade záujmu o zúčastnenie sa výjazdu je nevyhnutné prihlásiť sa naň do štvrtka 26. apríla 2018 do 12:00 na maile futbalruza@gmail.com, prípadne od 9:00 do 17:00 aj na telefónnom čísle 0911 887 901. Pri registrácii je potrebné uviesť meno a priezvisko všetkých prihlásených osôb a svoje telefónne čísloOdpovede na maile sme nepísali, všetci, ktorí ste nám napísali mail futbalruza@gmail.com s menom, priezviskom ste registrovaní a vstupenky máte zabezpečené!

Pre ružomberských priaznivcov sú pripravené sektory 1, 2, 3, 4 na severnej tribúne trnavského štadióna, pričom vstupenky dostanú naši priaznivci na meno a pri vstupe budú skontrolované spolu so vstupenkou aj občianske preukazy. Z tohto dôvodu je potrebné prihlásiť sa na výjazd. Za cestu ani za vstup náš fanúšik neplatí!

Vstupenky pre registrovaných účastníkov výjazdu budú spolu s pamätným tričkom, občerstvením a nápojom distribuované kompetentnými osobami MFK Ružomberok priamo vo vlaku. Tí registrovaní fanúšikovia, ktorí prídu do Trnavy iným spôsobom ako špeciálnym vlakom, majú možnosť vyzdvihnúť lístky pred vstupom A zo Športovej ulice v utorok v Trnave v čase od 16:30 do 17:00 od kontaktnej osoby MFK Ružomberok tel. č. 0911 887 901.

Fanúšikov taktiež upozorňujeme, že zápas je označený ako rizikový. Na štadión bude možné vstúpiť so vstupenkou len jedenkrát a prísny zákaz vstupovať na hraciu plochu platí aj po ukončení zápasu. Zároveň do vlaku a ani na štadión nebude umožnený vstup osobám zjavne pod vplyvom alkoholu, drog a iných omamných látok. Žiadame účastníkov podujatia, aby so sebou nenosili spreje ani parfumy, nevnášali na štadión akékoľvek nápoje, resp. tekutiny. Kontrole budú podrobené všetky súčasti chorea, transparenty, banery a vlajky, ktoré nesmú byť na pevných žrdiach, ktoré by mohli byť použité ako zbraň.

Organizátor akceptuje len rozmery v zmysle bezpečnostných opatrení a to tyč kratšia ako 1 meter, šírka menšia ako 1 cm z plastového materiálu. V prípade, že transparenty budú obsahovať hanlivé, urážlivé slová, ktoré by mohli byť príčinou narušenia podujatia alebo svojou povahou budú urážlivé a mohli by spôsobiť narušenie verejného poriadku, budú odňaté a osoby, ktoré sa pokúsia o ich vnesenie na štadión, nebudú na štadión vpustené.

Každý divák musí mať počas trvania zápasu pri sebe platnú vstupenku a počas celého zápasu sa ňou preukázať, na výzvu usporiadateľskej služby. Taktiež platí absolútny zákaz akéhokoľvek zahaľovania tváre, znemožňujúceho identifikáciu osôb, vnášanie a používanie pyrotechnických predmetov a ostatných predmetov uvedených v organizačnom a návštevnom poriadku.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK