30.4.2018

Aktualizované inštrukcie pred zajtrajším výjazdom pre všetkých fanúšikov

V utorok 1. mája 2018 o 17:25 odohrá MFK Ružomberok v Trnave finále Slovnaft Cupu so Slovanom Bratislava. Náš klub organizuje na stretnutie vlakový výjazd. Pre všetkých registrovaných fanúšikov prinášame aktuálne informácie k priebehu zajtrajšieho finále.

Špeciálny vlak odchádza z hlavnej ružomberskej železničnej stanice v utorok o 13:00. Preto všetkých registrovaných záujemcov, ktorí sa registrovali mailom alebo telefonicky, žiadame, aby prišli na stanicu v dostatočnom predstihu. Zároveň fanúšikov upozorňujeme, že je potrebné si so sebou zobrať občiansky preukaz a deti vo veku štrnásť rokov a menej potrebujú doprovod dospelej osoby. Každý fanúšik cestuje na vlastné riziko, klub neručí za škody spôsobené ani vo vlaku, ani na štadióne a taktiež za veci fanúšikov.

Vstupenky pre registrovaných účastníkov výjazdu budú spolu s pamätným tričkom, občerstvením a nápojom distribuované kompetentnými osobami MFK Ružomberok priamo vo vlaku. Zároveň žiadame o tolerovanie a dodržiavanie pokynov a inštrukcií od kompetentných osôb. Tí registrovaní fanúšikovia, ktorí prídu do Trnavy iným spôsobom ako špeciálnym vlakom, majú možnosť vyzdvihnúť lístky a pamätné tričko pred vstupom A zo Športovej ulice v Trnave v utorok v čase od 16:30 do 17:00 od kontaktnej osoby MFK Ružomberok tel. č. 0911 887 901. Pre ružomberských priaznivcov sú pripravené sektory 1, 2, 3, 4 na severnej tribúne trnavského štadióna, kde pri vstupe budú skontrolované spolu so vstupenkou aj občianske preukazy. Za cestu ani za vstup náš fanúšik neplatí!

Fanúšikov taktiež upozorňujeme, že zápas je označený ako rizikový. Na štadión bude možné vstúpiť so vstupenkou len jedenkrát a prísny zákaz vstupovať na hraciu plochu platí aj po ukončení zápasu. Zároveň do vlaku a ani na štadión nebude umožnený vstup osobám zjavne pod vplyvom alkoholu, drog a iných omamných látok. Žiadame účastníkov podujatia, aby so sebou nenosili spreje ani parfumy, nevnášali na štadión akékoľvek nápoje, resp. tekutiny. Kontrole budú podrobené všetky súčasti chorea, transparenty, banery a vlajky, ktoré nesmú byť na pevných žrdiach, ktoré by mohli byť použité ako zbraň.

Organizátor akceptuje len rozmery v zmysle bezpečnostných opatrení a to tyč kratšia ako 1 meter, šírka menšia ako 1 cm z plastového materiálu. V prípade, že transparenty budú obsahovať hanlivé, urážlivé slová, ktoré by mohli byť príčinou narušenia podujatia alebo svojou povahou budú urážlivé a mohli by spôsobiť narušenie verejného poriadku, budú odňaté a osoby, ktoré sa pokúsia o ich vnesenie na štadión, nebudú na štadión vpustené.

Každý divák musí mať počas trvania zápasu pri sebe platnú vstupenku a počas celého zápasu sa ňou preukázať, na výzvu usporiadateľskej služby. Taktiež platí absolútny zákaz akéhokoľvek zahaľovania tváre, znemožňujúceho identifikáciu osôb, vnášanie a používanie pyrotechnických predmetov a ostatných predmetov uvedených v organizačnom a návštevnom poriadku.

Informácie o odchode vlaku naspäť do Ružomberka budú komunikované kompetentnými osobami MFK Ružomberok priamo v závere športového podujatia.

Prajeme pekný futbalový zážitok!

RUŽA DO TOHO !!!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK