3.8.2018

Preview: Domáce prostredie nám velí zvíťaziť!

V sobotu 4. augusta 2018 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 3. kola Fortuna ligy so Žilinou. Pred stretnutím sme sa rozprávali s trénerom brankárov Ľubošom Hajdúchom.

V uplynulom kole Ruža zvíťazila v Myjave nad Trenčínom 4:1. Myslím si, že to bolo veľmi dôležité po tom zápase so Sereďou, že sme to zvládli a vyhrali. Bol to dosť emotívny zápas, ale myslím, že sme to zvládli, takže sme spokojní,“ vrátil sa k uplynulému kolu Ľuboš Hajdúch.

Povzbudení víťazstvom z predchádzajúceho kola v sobotu doma privítame Žilinu, ktorá minulý víkend na svojom trávniku zdolala Nitru 2:1. Hráme doma, takže velí nám to, aby sme vyhrali. Dúfam, že sa nám to podarí. Žilina má tiež mladý, kvalitný tím, ale my spravíme všetko preto, aby sme uhrali dobrý výsledok,“ načrtol plány niekdajší strážca ružomberskej brány.

Čo by mohlo platiť na súpera v krajskom derby? Musíme hrať svoju hru, nemôžeme sa prispôsobovať hre Žiliny. Viac nebudem prezrádzať,“ s úsmevom na tvári dodal Ľuboš Hajdúch. Do sobotného duelu nebude môcť zasiahnuť dlhodobo zranený Dominik Kružliak a otázny je štart Mateja Kochana.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK