31.8.2018

Preview: V sobotu doma privítame Senicu

V sobotu 1. septembra 2018 o 19:00 odohrá Ružomberok domáci zápas siedmeho kola Fortuna ligy so Senicou. Pred stretnutím sme sa rozprávali s asistentom trénera nášho A mužstva Jiřím Jarošíkom.

Ružomberok v uplynulom kole cestoval do Trnavy, kde remizoval 0:0. Zo zápasu sme chceli vydolovať viac. Na druhej strane sme ale hrali u majstra a aby sme zvládali takéto zápasy, musíme všetci podať optimálny výkon, čo si myslím, že sme nepodali. Keď sme mali loptu, dá sa povedať, že sme celkom slušne kombinovali. Vôbec sa nám však nedarili štandardné situácie a hlavne vo veľkom vápne nám vo finálnej fáze škrípalo zakončenie. Preto sme nedali gól a nemohli sme vyhrať,“ vrátil sa k uplynulému kolu asistent trénera.

Ružomberok má na svojom konte deväť bodov a nachádza sa na piatej pozícii, pričom stráca jeden bod na 3. Podbrezovú a 4. Žilinu a má jednobodový náskok pred 6. Trenčínom a 7. Trnavou. Liptáci si v sobotu doma zmerajú sily so Senicou, ktorej momentálne patrí desiata priečka a stráca na Ružu tri body. Boli sme sa na nich pozrieť. Sú tam veľké zmeny v kádri, hrá tam veľa cudzincov. Zatiaľ vyzerajú ako veľmi individuálny tím, lebo niektorí hráči sú tam krátko a nemali veľa času na to, aby sa zohrali. Uvidíme s čím prídu. Budeme chcieť ukázať, že sme doma. Budeme chcieť útočiť a vytvárať si šance. Dúfam, že to zvládneme,“ povedal Jiří Jarošík.

Do stretnutia nebudú môcť zasiahnuť traja zranení futbalisti – obranca Dominik Kružliak a stredopoliari Matej Kochan a Kristi Qose.

Zápas sledujeme naživo!

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK